آلفاباکس



دانلود پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آندسته: صنایع غذایی
بازدید: 6 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 3279 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 45

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن در 45اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

قیمت فایل فقط 9,500 تومان

خرید

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

 

 

 


 

 

 

 

چگونگی تبدیل عضله به گوشت

 


 

مهمترین تغییرات بعد از کشتار 

 

1-)  قطع جریان خون

 

 

 

الف) تبادل حرارت

 

 

 

ب) اکسیژن به بافت نمی رسد

 

 

 

ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم

 

 

 

د)زمانی که جریان خون قطع می شود

 


 

 

 

متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.

 


 

2-)  همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده pH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این pH به 5/6 – 5/8
می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی  pH حدود 5/5 کاهش می یابد.
 در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس  باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد. میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت pH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.

 

به چنین حالتی DFD ( Dark-Firm- Dry) گویند در صورتی که بعد از کشتار دچار کاهش سریعpH   شویم در این حالت گوشت  دچار PSE(Pale – Soft – Exadation) شده است که در این حالت دارای رنگ پریده بافتی نرم و سطحی آبدار است این دو حالت شرایط نرمال نیستند.

 

 

 


قیمت فایل فقط 9,500 تومان

خرید

برچسب ها : پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن , چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن , گوشت وعوامل موثر بر آن , تبدیل عضله به گوشت , بررسی چگونگی تبدیل عضله به گوشت , مهندسی صنایع , دانلود پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


پروژه برتر
منبع این نوشته : منبع
گوشت ,عضله ,چگونگی ,وعوامل ,موثر ,دانلود ,تبدیل عضله ,چگونگی تبدیل ,وعوامل موثر ,گوشت وعوامل ,پاورپوینت چگونگی ,پاورپوینت چگونگی تبدیل ,دانلود